Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Σύλλογος Τσαμαντά

Σκοπός του συλλόγου είναι η οργάνωση της πλατειάς συμμετοχής και δραστηριότητας των μελών του για την επίτευξη των κυριότερων στόχων του όπως η συμμετοχή στην πνευματική, πολιτιστική, κοινωνική και επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του χωριού Τσαμαντά..

Ιστοσελίδα

Πληροφορίες Συλλόγου

Τοποθεσία: Τσαμαντάς Νομός: ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Περιφέρεια: Ήπειρος

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Σκοπός του συλλόγου είναι η οργάνωση της πλατειάς συμμετοχής και δραστηριότητας των μελών του για την επίτευξη των κυριότερων στόχων του, που είναι:

1) Η συμμετοχή στην πνευματική, πολιτιστική, κοινωνική και επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του χωριού Τσαμαντά.

2) Η παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης των μελών για την επίλυση των δικαίων αιτημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και αποτελούν εμπόδιο στην πολιτιστική, μορφωτική ανάπτυξη καθώς και τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

3) Η συμβολή με οποιοδήποτε τρόπο στις προσπάθειες για τη βελτίωση του” περιβάλλοντος.

4) Η συμμετοχή με οποιοδήποτε τρόπο στα κέντρα λήψης αποφάσεων σε επίπεδο Νομού – Περιφέρειας – Κυβέρνησης για καλύτερη υπεράσπιση των συμφερόντων του χωριού μας.

5) Η οργάνωση ομιλιών, διαλέξεων, χοροεσπερίδων, παραδοσιακών εορταστικών και άλλων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα εκδηλώσεων.

6) Η συγκέντρωση λαογραφικών στοιχείων και η συγγραφή της ιστορίας του χωριού μας.

7) Η δημιουργία και καλλιέργεια σχέσεων συνεργασίας με άλλους πολιτιστικούς επιστημονικούς και πνευματικούς συλλόγους καθώς και αδελφότητες που επιδιώκουν τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

8) Η προβολή και ο εξωραϊσμός του χωριού μας και γενικά η με οποιοδήποτε πρόσφορο και νόμιμο μέσο πρόοδος αυτού.

Gallery

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.