Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Σύλλογος Ασσήρου

Ο Π.Σ. ΑΣΣΗΡΟΥ ιδρύθηκε το 1977 από μια ομάδα κατοίκων του χωριού, οι οποίοι είχαν κοινό όραμα, τη δημιουργία Πολιτιστικού φορέα, με στόχο να υπηρετήσει και να προβάλει την Λαϊκή Παράδοση του τόπου .

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Άσσηρος Θεσσαλονίκης Νομός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία Φυλή: Θεσσαλονικείς

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Στο χώρο του Π.Σ.Α. λειτουργούν οχτώ τμήματα παραδοσιακού χορού με συμμετοχή περισσοτέρων των 150 μελών όλων των ηλικιών, ένα τμήμα χορωδίας το οποίο αποτελείται από 30 μέλη και δύο τμήματα μπαλέτου με συμμετοχή 30 παιδιών. Κυρίαρχη εκδήλωση στον ετήσιο προγραμματισμό του συλλόγου είναι οι πολυήμερες δραστηριότητες στη γιορτή του προφήτη Ηλία κατά την οποία εμφανίζονται τοπικά και ξένα χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακές και λαϊκές μουσικές μπάντες, χορωδίες, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και συναυλίες διαφόρων καλλιτεχνών.

  Διοργανώνει κάθε χρόνο Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης, διάφορες εκδηλώσεις χορευτικών παραστάσεων, χορωδιακών συναντήσεων καθώς και διάφορες διημερίδες για θέματα πολιτισμού και ενημέρωσης των πολιτών. Ο Π.Σ.Α στο πνεύμα της προβολής και της ανάδειξης του Ελληνικού πολιτισμού έχει λάβει μέρος σε πλήθος παραστάσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό .

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.