Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Συλλογος Ανατολικού Θεσσαλονίκης “Βαλμάδα”

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Ανατολικού ιδρύθηκε το 1978 από μια ομάδα νέων ανθρώπων που τους ένωνε η αγάπη για την Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Ανατολικό Θεσσαλονίκης Νομός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία Φυλή: Μακεδόνες

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Μετά από μερικά χρόνια λειτουργίας ο σύλλογος αλλάζει μορφή και καταστατικό και μετονομάζεται σε Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικού “Βαλμάδα”. Βασικός στόχος του συλλόγου ήταν η διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομίας και των θεμελιωδών ηθών και εθίμων, που διατηρούνται ζωντανά μέχρι και σήμερα, μέσα από τις πλούσιες και ποικίλες εκδηλώσεις, γιορτές, διαλέξεις, εκθέσεις ζωγραφικής κ.α.

  Αρχικά στο σύλλογο υπήρχαν μόνο χορευτικά τμήματα, αργότερα όμως χάρη στην επιμονή και το μεράκι των μελών του δημιουργήθηκαν και άλλα τμήματα όπως: φιλαρμονικής, ζωγραφικής, ταε-κβο-ντο, θεάτρου και παραδοσιακής ορχήστρας. Κάθε μέλος του συλλόγου έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα αλλά συγχρόνως δίνεται μεγάλη έμφαση στην συλλογική δουλειά, στην συνεργασία και την ομαδικότητα όλων των μελών η οποία είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

  Ένας ακόμα στόχος του συλλόγου είναι, να γίνει στέκι νέων όπου θα τους δίνεται η δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια, να διαβάζουν βιβλία και να ανταλλάσουν ιδέες και απόψεις. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε πως ο σύλλογος συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων του χωριού.

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.