Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ομάδα Παραδοσιακών χορών «Ρύμβος»

Η λειτουργία της Σχολής ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 με σκοπό να προάγει και να αναδείξει την λαϊκή μας παράδοση μέσα από τους ελληνικούς χορούς με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  160 μέληΤοποθεσία: Γαλάτσι Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρεια: Αττική

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Στόχος της είναι η διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Για το σκοπό αυτό εκτός από την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις καθώς και εκδρομές για την παρακολούθηση και συμμετοχή σε ήθη έθιμα, καθώς και σε γλέντια με παραδοσιακές ορχηστρές κλπ.

  Τη διδασκαλία των παραδοσιακών χορών αναλαμβάνει η εξειδικευμένη και έμπειρη χοροδιδάσκαλος: Κατσιμπόκη Αλεξάνδρα, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Κομοτηνής με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς.Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στην ειδικά διαμορφωμένη, για παραδοσιακούς χορούς, αίθουσα και πραγματοποιούνται σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλίμα.

  Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: Χρήστου Λαδά & Μακρυγιάννη 14 Γαλάτσι. Διαβάστε περισσότερα: www.rymvos.webnode.gr

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.