Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων

To Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2012.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  170 μέλη

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Αριθμεί 170 μέλη και έχει ως σκοπό του τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών παραδοσιακών χορών και της μουσικής, όπως επίσης την προώθηση της υγείας και της ευεξίας των μελών του και την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, στο Εργαστήρι λειτουργούν τμήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών, παραδοσιακών μουσικών οργάνων, γυμναστικής, yoga, θεατρικού παιχνιδιού και kids yoga.

  Το τμήμα παραδοσιακών χορών, που είναι και το πολυπληθέστερο, στον ενάμιση χρόνο λειτουργίας του έχει να επιδείξει σημαντικό έργο. Εννέα σεμινάρια παραδοσιακών χορών, μία μουσικοχορευτική παράσταση, δύο διαλέξεις λαογραφικού ενδιαφέροντος, πέντε γλέντια, μία αναβίωση δρωμένου, ‘μία ημερίδα για τα όργανα και τις ζυγιές και πολλές χορευτικές εμφανίσεις (Σ.Ε.Φ., Θέατρο Βράχων, Θέατρο Πολιτών, Θέατρο Τέχνης της πέτρας κ.α.). Το σημαίνον αυτό έργο του Εργαστηρίου είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει μία σημαντική διάκριση. Την κατάταξη του στις 9 πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις συλλόγων της Αττικής από τη γνωστή ιστοσελίδα www.in2life.gr.

  Οι δασκάλες μας
  • Μαρίνα Στέλλα, Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών και επί πολλά χρόνια χορεύτρια στο θέατρο της «Δόρας Στράτου»
  • Ελένη Φιλιππίδου, Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., Master Λαογραφίας-Ανθρωπολογίας του Χορού & Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.