Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Εξωραϊστικος Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Κ. Ηλιούπολης- Ευόσμου «Αναγέννηση»

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Κάτω Ηλιούπολης Ευόσμου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ιδρύθηκε το 2007 και σήμερα αριθμεί 300 μέλη.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  400 μέλη

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Κάτω Ηλιούπολης Ευόσμου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ιδρύθηκε το 2007 και σήμερα αριθμεί 300 μέλη. Αιτία ιδρύσεώς του οι παράνομες εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη περιοχή της κάτω Ηλιούπολης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Ευόσμου.

   

  Δραστηριοποιείται σε πολιτιστικό επίπεδο στον Δήμο Ευόσμου και είναι σε αγαστή συνεργασία με το τμήμα πολιτισμού του δήμου καθώς και με όλους τους πολιτιστικούς και μη φορείς του δήμου.

   

  Σήμερα δραστηριοποιούνται περίπου 50 παιδιά στο παιδικό χορευτικό του σε 2 τμήματα, 15 νέους και 35 ενήλικες. Οι πρόβες γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 11ου & 21ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου επί της οδού Καραολή και Δημητρίου.

   

  Καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου είναι οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει παράλληλα με την εορτή της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος (4 βδομάδες μετά το Πάσχα) στον προαύλειο χώρο της εκκλησίας των Αγίων Ιωσήφ του Μνήστορος και Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.

   

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.