Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χορεύοντας με τον Γνωμαγόρα

Το χορευτικό παρεάκι του Γνωμαγόρα ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2012

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  30 μέληΤοποθεσία: Νίσυρος Νομός: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ Περιφέρεια: Νότιο Αιγαίο Φυλή: Δωδεκανήσιοι

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Η ιδέα γεννήθηκε από την Θεοδώρα Βλέσσα, Νισύρια στην καταγωγή, η οποία ξεκίνησε εκμάθηση παραδοσιακών χορών από 6 χρονών, ενώ διδασκαλία από 17. Το ανακοίνωσε στους πιο γνωστούς της και κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Ταξίδια, παραστάσεις και ατέλειωτες ώρες χορού είναι ο απολογισμός μας μέχρι στιγμής! Και απ’ότι φαίνεται τα πηγαίνουμε καλά, μιας και κάθε χρόνο ολοένα και αυξανόμαστε.

  Είμαστε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Νισυρίων Αθήνας “Ο Γνωμαγόρας” και τα μαθήματά μας γίνονται κάθε Κυριακή στην αίθουσα του Συλλόγου κοντά στο μετρό της Ομόνοιας. Ένα μεγάλο μέρος του χορευτικού μας έχει καταγωγή από Νίσυρο, αλλά δεν είμαστε μόνο Νισύριοι. Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν κατάγεστε και έχετε όρεξη και μεράκι για χορό, ελάτε να ξεφύγουμε μαζί από την ρουτίνα της καθημερινότητας με ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα.

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.