Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χορευτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Δερόπολης “Δερόπολη”

Ο Χορευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Δερόπολης «ΔΕΡΟΠΟΛΗ», ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2013 με σκοπό να αναδείξει και να προβάλλει τη Δεροπολίτικη παράδοση!

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  80 μέληΤοποθεσία: Δερόπολη Περιφέρεια: Αλησμόνητες Πατρίδες

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Κεντρικός πυρήνας και παρακινητής της υλοποιήσης της ίδρυσης του Συλλόγου ηταν ο Κωνσταντίνος Δούλης (χοροδιδάσκαλος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου). Έπειτα λοιπόν από δικό του κάλεσμα, συγκλήθηκε η πρώτη μας -ανεπίσημη- συνέλευση (Σεπτέμβριος 2013), η οποία απαρτιζόταν από τα εξής άτομα:

  • Κωνσταντίνο Δούλη
  • Οδυσσέα Νάτση
  • Μιχάλη Μαργαρίτη
  • Οδυσσέα Λιάζο
  • Γιώργο Παππά
  • Αφροδίτη Μήτση

  Ομόφωνα αποφασίστηκε στη συνάντηση αυτή, η δημιουργία του Συλλόγου όπου θα έφερε τον τίτλο: «ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΡΟΠΟΛΗΣ «ΔΕΡΟΠΟΛΗ»! Αφού έγιναν οι απαιτούμενες νομικές διαδικασίες, τον Νοέμβριο του 2013, ο Σύλλογός μας ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι του στον κόσμο της παράδοσης! (στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως ο Νοέμβριος καθιερώθηκε ως ο μήνας που θα πραγματοποιείται το ετήσιο αντάμωμά μας).

  Το 2014 ήταν μία σημαδιακή χρονιά για τον Σύλλογό μας
  Έπειτα από μια σειρά εκδηλώσεων -με αποκορύφωμα την συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματός μας στο 9ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Λάρνακα Κύπρου Σεπτέμβριος 2014-, τέθηκαν οι σωστές βάσεις για τη συνέχιση του έργου μας! Η στήριξη του κόσμου ήταν μεγαλειώδης κι έτσι τον Νοέμβριο του 2014, άλλο ένα όνειρό μας έγινε πραγματικότητα! Η δημιουργία παιδικού τμήματος, με χοροδιδάσκαλο την Ελένη Τζούμπα! Η προσέλευση ήταν συγκινητική κι έτσι το παιδικό μας τμήμα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη μελλοντική του πορεία! Η χρονιά αυτή, «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο για εμάς! Η λέξη που μας χαρακτηρίζει σαν Σύλλογος, είναι η «ΟΜΑΔΑ»!

  Αυτό αποδείχτηκε έμπρακτα στο 1ο ετήσιο αντάμωμά μας, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2014! Πλήθος κόσμου έσπευσε να μας δείξει τη στήριξή του, παρ’όλες τις δυσκολίες της εποχής, ενώ όλη η ομάδα κατάφερε να φανεί άξια των προσδοκιών όλων των παρευρισκομένων! Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου μας καταχειροκροτήθηκε ενώ οι μικροί μας χορευτές μας συγκίνησαν όλους στην παρθενική τους αυτή εμφάνιση. Κλείνοντας για τη χρονιά του 2014, θα θέλαμε να σαν ενημερώσουμε πως ο Σύλλογος μας, κατάφερε με την πολύτιμη βοήθεια της Βαρβάρας Τζούμπα, να έχει στην κατοχή του 4 γυναικείες φορεσιές!

  Με εκτίμηση,το Διοικητικό Συμβούλιο

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Συνεντεύξεις

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.