Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χιακή Ένωση Ελευσίνας

Ο σύλλογος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας…Μπορεί και της δικής σας! Όταν είμαστε στον σύλλογο νιώθουμε να πετάμε, ένα μεγάλο χαμόγελο καρφιτσώνεται στα πρόσωπα μας και η καρδιά μας χτυπάει σαν τρελή… σύλλογος για μας σημαίνει αγαπη.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Χίος Νομός: ΧΙΟΥ Περιφέρεια: Βόρειο Αιγαίο Φυλή: Χιώτες

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο σύλλογος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας…Μπορεί και της δικής σας! Όταν είμαστε στον σύλλογο νιώθουμε να πετάμε, ένα μεγάλο χαμόγελο καρφιτσώνεται στα πρόσωπα μας και η καρδιά μας χτυπάει σαν τρελή… σύλλογος για μας σημαίνει αγαπη. Ένας κόσμος χωρίς χορό και μουσική και παιδιά χωρίς δραστηριότητες και θεατρικά είναι ένας κόσμος χωρίς χρώμα, χωρίς χαμόγελο, χωρίς ευτυχία.

  Γραφτειτε και εσεις σε εναν συλλογο και χορέψτε κι εσείς αυτόν τον χορό που χορεύουν όσοι βρίσκονται στους συλλόγους …!!! Σας προτρέπω… Αλήθεια είναι μοναδική εμπειρία!!! Ότι και αν νιώθεις ο σύλλογος μεσώ τον δραστηριοτήτων θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα! Δύο τεράστια φτερά θα φυτρώσουν στην πλάτη σου και..Το ταξίδι ξεκινάει! Η ανακάλυψη νομίζω σε ενδιαφέρει θα ακολουθήσεις ;

  Στις μέρες μας, ένας σύλλογος είναι ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία της ζωής μας. Μας βοηθάει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα συνδυάζοντας παράλληλα, ενέργεια και πάθος για την δουλεια που μας έχει ανατεθεί , με την δημιουργικότητα και την διασκέδαση που τόσο έχουμε ανάγκη γινονται ολα .

  Στον σύλλογο μας, μετατρέπουμε την τέχνη ,την ομαδικότητα, την δημιουργια , τις γνωσεις σε ένα είδος προσιτό σε όλες τις ηλικίες, για όλα τα γούστα ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι όσοι θέλουν να εκφράσουν συναισθήματα τους .

  Ο σύλλογος Χιακή Ένωση Ελευσίνος σας προσφέρει τα πιο απαραίτητα και σημαντικά στοιχεία για να σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα και εύκολα τους χορούς που επιθυμείτε στους παραδοσιακους , τα θετρικα που θελετε να παιξουμε και τα θεματα που θελετε να αναπτυξουμε στο classroom. Το πρώτο θετικό στοιχείο είναι οι δάσκαλοι . Πιστοποιημένοι για τις γνώσεις τους, με πολυετή εμπειρία και με το βασικότερο χαρακτηριστικό, ευχάριστοι και φιλικοί καταφέρνουν εύκολα να σας μεταδώσουν τις γνώσεις τους, χωρίς άγχος και πίεση. Το δεύτερο θετικό στοιχείο ή ίδιες οι εγκαταστασεις . Σύγχρονες προδιαγραφές και αισθητική που φτιάχνουν την διάθεση ώστε το μάθημα να είναι πιο ευχάριστο και άνετο. Δυο χαρακτηριστικά του συλλογου μας που διασφαλίζουν την φιλοσοφία του : ελευθερια εκφρασης , παραλαβη γνωσεων , χορευτικη εκφραση , δημιουργία.

  Gallery

  Πηγή:

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.