Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης και τον Γενάρη στον Ρυθμό Stage

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

H επιτυχία συνεχίζεται. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης παρατείνει τις εμφανίσεις του και τον Ιανουάριο στο Ρυθμό Stage, όπου θα τον ακούσουμε να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών που μέσα από τη χροιά της φωνής του και τον ήχο του λαούτου του αποκτούν μια άλλη διάσταση.

Εκεί που το πάθος συναντά τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία, ξεκινά η ιδιαιτερότητα της φωνής του και η μοναδική της ιδιοτυπία καθώς και το παίξιμο του ως βιρτουόζος του λαούτου.

Εδώ και δεκαετίες η αγάπη του κοινού του ενισχύει το πάθος και τη δύναμη του Μιχάλη, που ανταποδίδει αυτή τη στήριξη μέσα από τη γλώσσα της μουσικής.

Από ένα σημείο και μετά, τη ροή του προγράμματος την καθορίζει η στιγμή, εφόσον το κοινό και ο καλλιτέχνης γίνονται ένα και μαζί αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές της κάθε μοναδικής βραδιάς.

Μαζί του στην σκηνή οι Τζουγανάκης Αλέξανδρος (λαούτο, φωνή), Κουέλης Θεόδωρος (μπάσο), Πασχάλης Γεώργιος (κιθάρες), Χαρίτωνας Χαριτωνίδης (πνευστά) και Πόλκας Ανδρέας (τύμπανα).

Σάββατα 5, 12, 19 και 26 Ιανουαρίου

Ρυθμός Stage: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Επικοινωνία: 2109750060, www.rythmos-stage.gr

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπίρα ή κρασί).

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση