Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε με παραδοσιακή φορεσιά (Φωτογραφίες)

Τοποθεσία: Παλαιόπυργος Νομός: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Γαμπρός ντύθηκε ο πρωταγωνιστής από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα». Ο Σταύρος Νικολαΐδης-που στη σειρά είχε τον ρόλο του Μιχαλάκη- και η αγαπημένη του,  αισθητικός στο επάγγελμα, Γιώτα Ζαρμακούπη πέρασαν χέρι χέρι το κατώφλι του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Παλαιοπύργου στην ορεινή Ναυπακτία, επισημοποιώντας έτσι ενώπιον Θεού και ανθρώπων τη σχέση τους, που μετράει ήδη τεσσεράμισι χρόνια.

Γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε με παραδοσιακή φορεσιά (Φωτογραφίες)
O ηθοποιός παντρεύτηκε τη σύντροφό του σε έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Παλαιόπυργος, από το οποίο κατάγεται η εντυπωσιακή νύφη, κρατώντας έτσι τις παραδόσεις. Ο Σταύρος όσο περίμενε τη νύφη ήταν ντυμένος με παραδοσιακή φορεσιά της περιοχής (φουστανέλα) και κρατούσε την ανθοδέσμη που αποτελούνταν από λευκά τριαντάφυλλα.

Οταν η Γιώτα έφτασε στην εκκλησία με την άμαξα και έχοντας στο πλευρό της τα δύο παρανυφάκια, ο ευτυχής γαμπρός έβγαλε τη φορεσιά αποκαλύπτοντας το γαλάζιο κοστούμι που είχε επιλέξει για αυτή την ξεχωριστή μέρα. Το ζευγάρι μπήκε στον ιερό ναό και έχοντας στο πλευρό του εκλεκτούς συγγενείς και φίλους άνοιξε το νέο κεφάλαιο της ζωής του με έναν γάμο έτσι όπως τον είχε ονειρευτεί.

(Τις φωτογραφίες τράβηξε η δημοσιογράφος και φωτογράφος Ζωή Δενδραμή)

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση