Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ετήσιος χορός ΓΕΑ Αγρινίου

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Η μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της ετήσιας μουσικοχορευτικής βραδιάς που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα ΠΙΘΑΡΙ. Η εκδήλωση άρχισε με ένα καλωσόρισμα – χαιρετισμό εκ μέρους της Διοίκησης, ενώ αμέσως μετά λόγω και της παρουσίας του συνόλου των χορευτριών και χορευτών, ακολούθησε η κοπή της πίτας του Ομίλου.

Στην συνεχεία την σκυτάλη πήρε το τμήμα επιδείξεων του Ομίλου το οποίο με την απαράμιλλη τεχνική του και τις εκπληκτικές χορευτικές του φιγούρες ξεσήκωσε τους παραβρισκόμενους. Ακολούθησαν αντιπροσωπευτικά τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων τα οποία μέσα από την ιδιαίτερη χορευτική παιδεία που διαθέτουν πιστοποίησαν για μια φορά ακόμη την σημαντική δουλειά που πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση στις εκπαιδευτικές δομές του Λαογραφικού Ομίλου της (ΓΕΑ).

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από όλα τα μέρη της χώρας μας με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων και κάτω από τους ήχους της ορχήστρας “ΕΠΤΑΣΗΜΟ” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η εφορία του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ, για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της και ιδιαίτερα τις χορεύτριες – χορευτές του με τις οικογένειες τους, καθώς επίσης την ψυχή της εκδήλωσης, δηλαδή τον χοροδιδάσκαλο Γιώργο Τσελίκα και την συνεργάτιδα του Ασπασία Κρικώνη.

Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστεί, τους επιχειρηματίες του Αγρινίου (όπως αυτοί καταγράφηκαν στο επίσημο έντυπο της εκδήλωσης) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δώρων που στην συνέχεια υποστήριξε την λαχειοφόρο αγορά.

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση