Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ελληνικό πανηγύρι στο Μπρισμπέιν

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Πάνω από δέκα χιλιάδες κόσμου πέρασε το Σαββατοκύριακο από το διήμερο Ελληνικό Πανηγύρι του Μπρισμπέιν και όπως παρατήρησε ο αυστραλιανός τύπος «οι Έλληνες της πόλης θα πρέπει να ήταν οι πιο χαρούμενοι Έλληνες στον κόσμο». Ο πολιτειακός πρωθυπουργός κ. Νιούμαν, ο πρώην Αυστραλός πρωθυπουργός κ. Ραντ και δεκάδες Αυστραλοί πολιτικοί, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που τα «είχε όλα».

Προβολή της Ελλάδας, ελληνικά προϊόντα, εκθέσεις, ελληνικούς χορούς, και …ελληνικό φαγοπότι περιελάμβανε το πρόγραμμα του 36ου πανηγυριού. Και φυσικά, αξιόλογα συγκροτήματα και ομογενείς καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους και ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Χουβαρδάς, που πρωταγωνιστεί στο πετυχημένο αυστραλιανό σίριαλ Packed to the Rafters, που έκανε επίδειξη ελληνικής μαγειρικής.

Ο Γιώργος Χουβαρδάς μεταβαίνει τώρα στο Χόλιγουντ όπου φιλοδοξεί να συνεχίσει την καριέρα του στον κινηματογράφο.

Εξάλλου, ξεπεράστηκε ανώδυνα και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τη βίαιη έξωση Αβοριγίνων από τον χώρο όπου έγινε το Ελληνικό Πανηγύρι. Οι ομογενείς οργανωτές κάλεσαν συγκρότημα Αβρογίνων που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς τους και την ιστορία τους και χειροκροτήθηκε από δεκάδες χιλιάδες θεατές.

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση