Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Δωρεάν είσοδος τα Σαββατοκύριακα Νοεμβρίου στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καλεί όλους τους φίλους του τα Σαββατοκύριακα 10-11, 17-18 και 24-25 Νοεμβρίου 2012, να επισκεφτούν το Μουσείο, να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο τα τελευταία 20 εκατομμύρια χρόνια και να γνωρίσουν το Απολιθωμένο Δάσος, τα ηφαίστεια και την ηφαιστειότητα της Λέσβου.

Τα Σαββατοκύριακα 10-11, 17-18 και 24-25 Νοεμβρίου η επίσκεψη στους χώρους του Μουσείου θα είναι με ελεύθερη είσοδο.

Παράλληλα, οι φίλοι του Μουσείου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη μεγάλη περιοδική έκθεση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής «Ναυτική Παράδοση στο Αιγαίο: Ταρσανάδες και σκαριά», στην οποία παρουσιάζονται εντυπωσιακά ομοιώματα σκαφών όλων των εποχών, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι του Αιγαίου για τις εμπορικές, μεταφορικές και άλλες ανάγκες τους από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, τεκμήρια της ναυτικής παράδοσης του Αιγαίου.

Οι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην αίθουσα οπτικοακουστικών μέσων την ειδική παρουσίαση και ενημέρωση για τη δημιουργία του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου ενώ θα ακολουθήσει περιήγηση στους μόνιμους εκθεσιακούς του χώρους από το επιστημονικό προσωπικό του Μουσείου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στα τηλέφωνα 2253054434, 2251047033, E-mail: [email protected], www.lesvosmuseum.gr. ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ: Τρίτη – Σάββατο 9:00 – 17:00, Κυριακή 10:00 – 17:00, Δευτέρα Κλειστά.

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση