Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Δικαστικός αντιπρόσωπος υποδέχθηκε με παραδοσιακή στολή τους ψηφοφόρους σε εκλογικό τμήμα της Αργιθέας!

Τοποθεσία: Αργιθέα Νομός: ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα Φυλή: Καρδιτσιώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Μια διαφορετική εικόνα συνάντησαν την Κυριακή των εκλογών όσοι επισκέφθηκαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το 16ο εκλογικό τμήμα Καλής Κώμης του Δήμου Αργιθέας. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος υποδέχθηκε τους ψηφοφόρους με την .. παραδοσιακή Αργιθεάτικη ενδυμασία κάτι που αν μη τι άλλο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Ο φακός του KarditsaLive.Net βρέθηκε στο ορεινό χωριό της Καρδίτσας και αποθανάτισε μερικές στιγμές μέσα από το εκλογικό τμήμα.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος -δικηγόρος Αθηνών εν ενεργεία, λαογράφος, συγγραφέας, ποιητής και ιστορικός ερευνητής- Κος Μενέλαος Παπαδημητρίου που έλκει την καταγωγή του από το γειτονικό Ανθηρό του Δήμου Αργιθέας, θέλησε με τον τρόπο αυτό να δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Ο Κος Παπαδημητρίου, όπως μας τόνισε, συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες από το 1981 ως δικαστικός αντιπρόσωπος και αυτή τη φορά αποφάσισε να υποδεχθεί τους συντοπίτες του με την παραδοσιακή Αργιθεάτικη φορεσιά, άλλωστε ο ίδιος είναι λάτρης της παράδοσης και διακρίνεται για το πάθος της διάσωσης των εθίμων της ιδιαίτερης πατρίδας του διαδίδοντας αυτά στις νεότερες γενιές. Για την δραστηριότητά του αυτή και για την πολλαπλή προσφορά στον ιδιαίτερο τόπο του, έχει τιμηθεί από πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση