Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΔΣ της Π.Σ.Ε ανακοινώνει με ικανοποίηση ότι άρχισαν ήδη από την 1η Οκτωβρίου 2013 τα μαθήματα και γενικότερα η λειτουργία στα πλαίσια της Παραδοσιακής Χορωδίας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας στο Πνευματικό κέντρο της ΠΣΕ, Κλεισθένους 15, κάθε Τρίτη 6-7 μ.μ, όπου ήδη μετείχαν περίπου 30 παλαιότερα μέλη, άνδρες και γυναίκες, και τέσσερα νέα, με Μαέστρο και πάλι (για όγδοη χρονιά ) τον κ.κ Κώτσου Ευάγγελο, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε.

 

Σκοποί της χορωδίας παραμένουν η εξάσκηση των χορωδών στην ορθή, τέλεια και ποιοτικά γνήσια απόδοση των ιδιότροπων, ιδιόμορφων και με διακριτή ταυτότητα Ηπειρωτικών τραγουδιών, μονοφωνικών κυρίως, αλλά και πολυφωνικών ενίοτε, καθώς και τραγουδιών από το σύνολο της Ελληνικής μουσικής παράδοσης.

 

Επίσης η ισότιμη, όσο είναι εφικτό, εκπροσώπηση όλων των ιδιαίτερων μουσικών και τοπικών περιοχών της Ηπείρου, καθώς επίσης και η εκπροσώπηση της Π.Σ.Ε επίσημα σε δικές της πολιτιστικές ή άλλες εκδηλώσεις, είτε και εφόσον μετέχει σε εκδηλώσεις άλλων.

 

Έχει στο ενεργητικό της πολλές εμφανίσεις επιτυχείς και διαθέτει τραγουδιστές με μεγάλη εμπειρία, ταλέντο και σπάνιες φωνές, ενώ ο μαέστρος αποτελεί εγγύηση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της να προσέρχονται κάθε Τρίτη στις ώρες λειτουργίας, είτε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία της Π,Σ.Ε, το αργότερο μέχρι τις 30-11-2013 τηλ: 210-3243822, Σ. Τζίμας 6973684380, Β. Κώτσου 6944446186. Η εγγραφή και τα μαθήματα είναι δωρεάν.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Δ. Οικονόμου Γιώργος Αρ. Δόσης

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση