Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

«Χορεύουμε για την Ζωή» Φιλανθρωπική Μουσικοχορευτική Παράσταση

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

filantropiki mousikoxoreytikh parastash xoreyoyme gia ti zviΜια ιδιαίτερη παραδοσιακή μουσικοχορευτική παράσταση διοργανώνεται για τις ανάγκες της ΦΛΟΓΑΣ από τέσσερις λαογραφικούς συλλόγους της Αττικής τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 στο ιστορικό θέατρο «Δόρα Στράτου», στο Λόφο του Φιλοπάππου στις 20:00.

Συνεχίζοντας το λαμπρό παράδειγμα των λαογραφικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιούν αντίστοιχες εκδηλώσεις για πάνω από 10 χρόνια, το Σωματείο Προστασίας & Διάδοσης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Άσκαυλος», το Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης και ο Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος Γλυφάδας «Χοροστάσι» ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Αθήνα για να βοηθήσουν τα παιδιά με Νεοπλασματική Ασθένεια. Φιλική συμμετοχή θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση».

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από περιοχές της Ελλάδας όπως τα χωριά των Μάρηδων, η Πάρος, η Αρκαδία, η Νάξος, η Λέσβος και η Γουμένισσα αλλά και από τον Πόντο, το Καβακλί και την Καππαδοκία.

Η γενική είσοδος της εκδήλωσης είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες και τους σκοπούς του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

Οι χορευτές, οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν την παράσταση καθώς και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτήν την προσπάθεια με την ελπίδα ότι μια τέτοια εκδήλωση θα καταφέρει να γίνει θεσμός ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στο μέλλον και άλλα αντίστοιχα ιδρύματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο τόσο δύσκολο μα πολύτιμο έργο τους.

Με την παράδοση να μας ενώνει χορεύουμε για την ελπίδα, χορεύουμε για την αγάπη, Χορεύουμε για την Ζωή.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου