Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

2η Πολιτιστική γιορτή των Σερραίων της Θεσσαλονίκης «Παράδοση & Πολιτισμός»

Τοποθεσία: Σέρρες Νομός: ΣΕΡΡΩΝ Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία Φυλή: Μακεδόνες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

seraiko diimero

Η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, διοργανώνει το διήμερο 13 και 14 Ιουνίου 2015, στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης , τη 2η Πολιτιστική Γιορτή των Σερραίων της Θεσσαλονίκης «Παράδοση & Πολιτισμός». Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την ευκαιρία του εορτασμού της 102ης επετείου από την απελευθέρωση των Σερρών και της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), και έχουν ως σκοπό την ανάδειξη και προβολή του πλούσιου Πολιτιστικού και Κοινωνικού έργου των Σερραϊκών Συλλόγων της Θεσσαλονίκης.

Περιλαμβάνουν
Tο Σάββατο 13 Ιουνίου, ώρα 19.00 (Στρατόπεδο «Μ. Αλέξανδρος» του Δήμου Αμπελοκήπων) εμφάνιση χορευτικών τμημάτων των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας με χορούς της περιοχής μας, προβολή της πλούσιας πολιτιστικής δράσης των Συλλόγων μας σε ειδικά περίπτερα και σερραϊκό παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα τα «Μπρατίμια» και τα παραδοσιακά νταούλια και ζουρνάδες. Συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων Αγγιστιανών, Αγίου Πνεύματος, Μανδρακιωτών, Νιγριτινών, Νικοκλειανών, Τερπνιωτών, Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης και του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Αμπελοκήπων « Κων/νος Παλαιολόγος»

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, ώρα 09.00 – 13.00. Εθελοντική Αιμοδοσία στην Πλατεία Επταλόφου από κινητό συνεργείο Αιμοληψίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν Πολιτιστικά δρώμενα με τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης , του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Ο.Α.Σ.Θ και της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης «Εύξεινος Πόντος» συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη. Η πρόσκληση είναι ανοικτή σ΄όλους. Σας περιμένουμε!

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου