Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

«Ικαρία Το Νησί Των Θεών» από τον πανικάριο σύλλογο «Άρτεμις Ταυροπόλος»

Τοποθεσία: Ικαρία Νομός: ΣΑΜΟΥ Περιφέρεια: Βόρειο Αιγαίο Φυλή: Ικαριώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

«Ικαρία Το Νησί Των Θεών» από τον πανικάριο σύλλογο «Άρτεμις Ταυροπόλος»
Ο Πανικάριος Σύλλογος «Άρτεμις Ταυροπόλος», το Σάββατο 30 Μαΐου και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, και ώρα 20:00, παρουσιάζει τη θεατρική- μουσικοχορευτική παράσταση «ΙΚΑΡΙΑ το νησί των θεών» στο θέατρο Κιβωτός Πειραιώς 115, στο Γκάζι.

Η κοινωνική ζωή των Ικαριωτών, η μουσική και τα τραγούδια τους, η ιστορία, τα ήθη και έθιμα τους, μέσα από ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο από το σήμερα μέχρι και την πτώση του πρώτου αεροπόρου της μυθολογίας, του Ίκαρου. Την παράσταση συνοδεύουν μουσικά ο Νίκος Φάκαρος στο βιολί, ο Ηλίας Μαυρίκης στο λαούτο, η Ρίτσα Ποζιού στο τραγούδι και μαζί τους οι «Χοροσταλίτες» (Βασίλης Μεσσαριτάκης τσαμπούνα, Φάνης Φωτόπουλος κρουστά και μπούζουκι, Δήμητρα Καχριμανίδη λαούτο και τραγούδι, Σταυρούλα Κούκουνα σαντούρι και Τάσος Γουσέτης βιολί).

Ο Τάσος Αντωνίου και η Ελένη Τζιάκα στο ρόλο των Θεών Διόνυσος και Άρτεμις αντίστοιχα, 50 χορευτές και 15 ηθοποιοί, όλοι επί σκηνής σε ένα μοναδικό πέταγμα ψυχής και σώματος. Μουσικά και θεατρικά δρώμενα, κωμικές ιστορίες και χορευτικά μοτίβα πλεγμένα σε μια παραδοσιακή παράσταση αφιερωμένη στην Ικαρία. Κείμενα και σενάριο Αναστασία Δεμερτζή, σκηνοθεσία Βασίλης Μεσσαριτάκης και Τάσος Αντωνίου, καλλιτεχνική επιμέλεια Βασίλης Μεσσαριτάκης.

Πληροφορίες κρατήσεων
Τηλ.: 6974094843
Χορηγός Επικοινωνίας: ikariamag.gr

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου