Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστική Ομάδα “Αρχιπέλαγος”

Αγάπη για τον τόπο μας , τα Δωδεκάνησα , τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις και επιθυμία να τα διατηρήσουμε και να τα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Φυλή: Δωδεκανήσιοι

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  “Aρχιπέλαγος” …Ένα όνομα , μιά ιστορία αιώνων , πολύ γαλάζιο , ονειρεμένη ομορφιά , έμπνευση! Επιλέξαμε το όνομα “Αρχιπέλαγος” για την Πολιτιστική Ομάδα της Πανελλήνιας Κίνησης Καλυμνίων , φιλοδοξώντας να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο , αυτό που έχει αγγίξει τη δική μας ψυχή : Αγάπη για τον τόπο μας , τα Δωδεκάνησα , τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις και επιθυμία να τα διατηρήσουμε και να τα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

  Γι’ αυτό σκοπός μας είναι να προβάλουμε το νησί μας και τα Δωδεκάνησα, συμμετέχοντας σε εκθέσεις , οργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις , κάνοντας δημοσιεύσεις σε έντυπα , ώστε το νησί μας να γίνει γνωστό και να το αγαπήσουν όλοι όσο εμείς! Σκέψη και στόχος μας πέρα από αυτό είναι να κάνουμε παρεμβάσεις , όταν κρίνουμε πως είναι απαραίτητο , σε φορείς και αρχές , για την προώθηση αιτημάτων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την πολιτιστική κληρονομιά της Καλύμνου , των Δωδεκανήσων και του Αρχιπελάγους γενικότερα .Ξεκινάμε δουλειά λοιπόν με χαμόγελο αλλά και σοβαρότητα , αγάπη και σεβασμό για την παράδοση και ιδέες που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε !

  Gallery

  Πηγή:

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.