Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Δυνατότητες Καταχώρησης

Καταχώρηση στον κατάλογο

Στο topoikaitropoi.gr.gr έχουμε δημιουργήσει έναν επαγγελματικό κατάλογο με επιχειρήσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες των συλλόγων και βοηθούν στις δραστηριότητές τους. Εάν η επιχείρησή σας ανήκει σε κάποια από τις κατηγορίες αυτές μπορείτε να την καταχωρήσετε και να προβάλλεται σε όλες τις αναζητήσεις.

Η παρουσίαση της επιχείρησής σας περιλαμβάνει :

  • Κείμενο και φωτογραφίες (Photo Gallery)
  • Στοιχεία επικοινωνίας
  • Διαδραστικό Χάρτη πρόσβασης (Google Map)
  • Ιδιαίτερα για αίθουσες και κέντρα διασκεδάσεως παρέχεται δυνατότητα αναλυτικής παρουσίασης κάθε αίθουσας με επιπλέον στοιχεία (χωρητικότητα, επιλογές μουσικής κ.α.)

Οι υπηρεσίες προβολής παρέχονται με ετήσια συνδρομή, με σκοπό την όσο το δυνατόν διατήρηση της ποιότητας του επαγγελματικού καταλόγου, με απώτερο στόχο την διευκόλυνση και το όφελος του κάθε πολιτιστικού συλλόγου.

Εάν η κατηγορία στην οποία ανήκει η  επιχείρησή σας δεν περιλαμβάνεται στην λίστα επαγγελματιών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε εναλλακτικούς τρόπους παρουσίασης της επιχείρησής σας.

Διαφημιστική προβολή

Περάν από την καταχώρηση της επιχείρησής σας στον επαγγελματικό κατάλογο, υπάρχουν δυνατότητες διαφημιστικής προβολής σε διάφορα μέρη του topoikaitropoi.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και χρεώσεις.