Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χοροσταλίτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Οι «Οι «Χοροσταλίτες» είμαστε ένα παραδοσιακό σχήμα πέντε μουσικών που αγαπούν και παίζουν παραδοσιακό και έντεχνο τραγούδι. Το όνομα μας προέρχεται από την Ικαρία, από το ρήμα χοροσταλίζω που σημαίνει χορεύω διαρκώς, ασταμάτητα.

Δημιουργηθήκαμε το 2013 και στεγαζόμαστε στον Πανικάριο Σύλλογο «Άρτεμις Ταυροπόλος».

Δημιουργούμε και δικά μας τραγούδια σε μουσική και στίχους βασισμένα πάνω στην παραδοσιακή μουσική, δηλαδή «νέα βήματα σε παλιά μονοπάτια»!
Συνοδεύουμε χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών πολιτιστικών συλλόγων στις χορευτικές τους παρουσιάσεις αλλά πλαισιώνουμε μουσικά και εκδηλώσεις που πραγματοποιούν οι σύλλογοι. Τέλος πραγματοποιούμε παραδοσιακές βραδιές σε μουσικές σκηνές της Αθήνας με τραγούδια και χορούς από όλη την Ελλάδα.
Το συγκρότημα αποτελείται από τον Μάνθο Μουστάκα στο τραγούδι, τον τζουρά, την κιθάρα, και το σαξόφωνο, τον Τάσο Γουσέτη στο βιολί και στο μαντολίνο, τον Φάνη Φωτόπουλο στο κλαρίνο, τη φλογέρα, το μπουζούκι και την τρομπέτα, και τον Βασίλη Μεσσαριτάκη στα κρουστά και την τσαμπούνα.

Facebook σελίδα,

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Χρήστος Ζώτος

Γεννημένος στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας με καταγωγή από οικογένεια μουσικών, είναι ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες του λαούτου