Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Σε αυτό το σπίτι που’ρταμε…

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Εύχομαι στο κάθε ένα από εσάς κάποια στιγμή στη ζωή του να δει το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα! Έτσι τουλάχιστον αισθανθήκαμε όλοι μας στο topoikaitropoi.gr βλέποντας το αποτέλεσμα μετά από περίπου ενα χρόνο σκληρής προετοιμασίας και δουλειάς.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας ανταμοίψει… Ενότητες για πανηγύρια, γιορτές, Ήθη και Έθιμα, Συνεντεύξεις και φυσικά πολιτιστικοί σύλλογοι από την Ελλάδα και την ομογένεια. Ετοιμάζουμε καινούργιες ενότητες με παραδοσιακές συνταγές, αρθρογραφία από ανθρώπους της παράδοσης και πολλά ακόμα!

Όλα πάντοτε με γνώμονα την Ελληνική Παράδοση, που όλοι εμείς αγαπάμε και υπηρετούμε. Το topoikaitropoi.gr για μας αποτελεί έμπνευση και μας γεμίζει με αισιοδοξία για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε σχόλια και προτάσεις σας.

Επειδή πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα κλείνω με ένα απόσπασμα από τα κάλαντα που λέγανε στο τόπο μου τη Χίο τα παλιά τα χρόνια για το νοικοκύρη του σπιτιού

Σ’αυτό το σπίτι που’ρταμε
τα ράφια’ναι ξυλένια
του χρόνου σα ξανάρτομε
να’ναι μαλαματένια.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Πώς κρίνεται ο καλός παραδοσιακός χορευτής;

Πώς κρίνεται ο καλός παραδοσιακός χορευτής; Ποιος τον κρίνει; Και κυρίως, με ποια κριτήρια; Υπάρχουν «κουτάκια» που μπορείς να βάλεις τικ δίπλα και στα 10 κουτάκια, είναι καλός; Νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.