Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φλαγούνα Μεσολογγίου

Τοποθεσία: Μεσολόγγι Νομός: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα Φυλή: Μεσολογγίτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό αλεύρι
  • Προζύμι
  • Μαγιά
  • 1 ποτήρι λάδι (όσο πάρει)
  • 1/2 κιλό φέτα
  • 1 πρέζα χοντρό αλάτι/ ή 2 πρέζες ψιλό (εξαρτάται πόσο αλμυρή είναι η φέτα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε τη μαγιά με το αλεύρι (νερό όσο πάρει) και το λάδι. Αφήνουμε το μείγμα για κάμποση ώρα να φουσκώσει. Έπειτα, αφού έχουμε θρυμματίσει τη φέτα, την προσθέτουμε ζυμώνοντας για λίγο ακόμη. Ψήνουμε στους 180 για 45’ (εξαρτάται και από τον κάθε φούρνο.)

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Ντολμαδάκια ή Ντουρμάες Κάσου (με κιμά)

Κασιώτικοι ντουρμάες διπλώνονται την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου για το πανηγύρι της Πέρα Παναγιάς