Φλαγούνα Μεσολογγίου

Τοποθεσία: Μεσολόγγι Νομός: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα Φυλή: Μεσολογγίτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό αλεύρι
  • Προζύμι
  • Μαγιά
  • 1 ποτήρι λάδι (όσο πάρει)
  • 1/2 κιλό φέτα
  • 1 πρέζα χοντρό αλάτι/ ή 2 πρέζες ψιλό (εξαρτάται πόσο αλμυρή είναι η φέτα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε τη μαγιά με το αλεύρι (νερό όσο πάρει) και το λάδι. Αφήνουμε το μείγμα για κάμποση ώρα να φουσκώσει. Έπειτα, αφού έχουμε θρυμματίσει τη φέτα, την προσθέτουμε ζυμώνοντας για λίγο ακόμη. Ψήνουμε στους 180 για 45’ (εξαρτάται και από τον κάθε φούρνο.)

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Κερκυραϊκό Σοφρίτο

Η γνήσια συνταγή από την Κέρκυρα για πραγματικό σοφρίτο από μοσχαρίσιο κιλότο! Συνοδεύεται με τηγανιτές πατάτες, ρύζι ή πουρέ.