Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Το Υφαντό του Μωριά

26 Μαΐου, 2015 @ 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)
2

Το Υφαντό του Μωριά

Στα μονοπάτια του Μωριά.. η αγάπη, η ξενιτειά, ο γάμος και το γλέντι… Η γνωστή και άγνωστη Πελοπόννησος…Το “Υφαντό του Μωριά” είναι μια παράσταση όπου η στιχολογία του έρωτα· οι παλαιοί χοροί, γλεντιστικοί μα και λατρευτικοί· ο πόνος της ξενιτειάς· το εθιμοτυπικό του γάμου και τα παλιά σπιτικά ανταμώματα συνυφαίνονται με μια παρέα τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών στο Θέατρο Ιδρύματος “Μιχάλης Κακογιάννης”.

Ο Κώστας Παυλόπουλος και η Ντορέττα Παναγοπούλου στο τραγούδι, ο Γιάννης Παυλόπουλος στο βιολί και το τραγούδι, ο Θοδωρής Τασούλας στο κλαρίνο και στην φλογέρα, ο Ανδρέας Νιάρχος στην φλογέρα, η Στέλλα Βαλάση στο σαντούρι, ο Κώστας Παπαπροκοπίου και ο Θοδωρής Γιαννόπουλος στα λαούτα, ο Γιάννης Γευγελής στα κρουστά, η Λαογραφική Εστία Τρίπολης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας “Αγία Τριάδα” και η ομάδα τραγουδιού του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Πάνας” σας περιμένουν για να υφάνουμε μαζί ένα ταξίδι στον αργαλειό του χρόνου…

– Επιμέλεια: Γιάννης Παυλόπουλος
– Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Πάνας ”
– Επιμέλεια Γραφικών: Έλενα Πετροπούλου

Τιμή εισητηρίου: 10€

Προπώληση
– Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00, www.mcf.gr. Εισιτήρια προπωλούνται και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Ticket Services Ωρ. λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 – 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 – 20:00, Σαβ. 10:00 – 14:00
– Εισιτήρια προπωλούνται και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet (Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Μαΐου, 2015
Ώρα:
21:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206
Ταύρος, Αττική 17778 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.