Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

«Ικαρία Το Νησί Των Θεών» από τον πανικάριο σύλλογο «Άρτεμις Ταυροπόλος»

30 Μαΐου, 2015 @ 20:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)
2

«Ικαρία Το Νησί Των Θεών» από τον πανικάριο σύλλογο «Άρτεμις Ταυροπόλος»

Ο Πανικάριος Σύλλογος «Άρτεμις Ταυροπόλος», το Σάββατο 30 Μαΐου και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, και ώρα 20:00, παρουσιάζει τη θεατρική- μουσικοχορευτική παράσταση «ΙΚΑΡΙΑ το νησί των θεών» στο θέατρο Κιβωτός Πειραιώς 115, στο Γκάζι.

Η κοινωνική ζωή των Ικαριωτών, η μουσική και τα τραγούδια τους, η ιστορία, τα ήθη και έθιμα τους, μέσα από ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο από το σήμερα μέχρι και την πτώση του πρώτου αεροπόρου της μυθολογίας, του Ίκαρου. Την παράσταση συνοδεύουν μουσικά ο Νίκος Φάκαρος στο βιολί, ο Ηλίας Μαυρίκης στο λαούτο, η Ρίτσα Ποζιού στο τραγούδι και μαζί τους οι «Χοροσταλίτες» (Βασίλης Μεσσαριτάκης τσαμπούνα, Φάνης Φωτόπουλος κρουστά και μπούζουκι, Δήμητρα Καχριμανίδη λαούτο και τραγούδι, Σταυρούλα Κούκουνα σαντούρι και Τάσος Γουσέτης βιολί).

Ο Τάσος Αντωνίου και η Ελένη Τζιάκα στο ρόλο των Θεών Διόνυσος και Άρτεμις αντίστοιχα, 50 χορευτές και 15 ηθοποιοί, όλοι επί σκηνής σε ένα μοναδικό πέταγμα ψυχής και σώματος. Μουσικά και θεατρικά δρώμενα, κωμικές ιστορίες και χορευτικά μοτίβα πλεγμένα σε μια παραδοσιακή παράσταση αφιερωμένη στην Ικαρία. Κείμενα και σενάριο Αναστασία Δεμερτζή, σκηνοθεσία Βασίλης Μεσσαριτάκης και Τάσος Αντωνίου, καλλιτεχνική επιμέλεια Βασίλης Μεσσαριτάκης.

Πληροφορίες κρατήσεων:
Τηλ.: 6974094843
Χορηγός Επικοινωνίας: ikariamag.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Μαΐου, 2015
Ώρα:
20:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Κιβωτός
Πειραιώς 115
Γκάζι, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.