Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

«Σηκώστε να χορέψουμε» Χορευτική εκδήλωση στον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος

15 Μαΐου, 2016 @ 19:00 - 23:00

Η Χορευτική Ομάδα του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος διοργανώνει στον προαύλιο χώρο του φορέα, στον “Κήπο Πολιτισμού” εκδήλωση οικονομικής υποστήριξης των δράσεων της. Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα δύο τμήματα της Χ.Ο.Φ.Τ.Ε. αλλά και από άλλους χορευτικούς συλλόγους και φίλους της ομάδας, που μας έχουν τιμήσει με τις προσκλήσεις τους στο παρελθόν.

Ο χορός είναι ένα σπουδαίο εργαλείο σωματικής και ψυχικής ανάτασης, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες ομάδες που συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην βελτίωση της έκφρασης αλλά και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και ένταξης. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου της Χορευτικής Ομάδας του Φάρου Τυφλών και η οικονομική ενίσχυσή της, ώστε να μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές της στη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε.

Το κόστος της πρόσκλησης αντιστοιχεί σε 5 ευρώ το άτομο και θα προσφέρεται αναψυκτικό ή νερό. Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους μας, διοργανωτές και συμμετέχοντες, να σας υποδεχτούμε στον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος, να γνωριστούμε καλύτερα και να απολαύσουμε μια όμορφη πολιτιστική βραδιά.

Ώρα προσέλευσης: 7:00
Ώρα έναρξης: 7:30

Για προσκλήσεις επικοινωνήστε με τους Υπεύθυνους της Χορευτικής Ομάδας ή με την Κοινωνική Υπηρεσία του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Μαΐου, 2016
Ώρα:
19:00 - 23:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Φάρος Τυφλών της Ελλάδος
Αθηνάς 17
Καλλιθέα, Αττική 17673 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.