Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

 • Αυτή η event έχει περάσει.

Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016 – Διήμερο Εκδηλώσεων

5 Μαρτίου, 2016 @ 20:00 - 6 Μαρτίου, 2016 @ 20:00

Δελτίο Τύπου

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος συλλογικός φορέας των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, προετοιμάζει ένα σημαντικότατο διήμερο εκδηλώσεων στις αρχές της άνοιξης, το «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016». Το διήμερο αυτό, το Σάββατο και την Κυριακή 5 & 6 Μαρτίου στο Στάδιο TAE KWON DO, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αντάμωμα των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, των φίλων της Ηπείρου και της Παράδοσης το 2016 στην Αθήνα, θεμελιώνοντας, με την επιτυχία του, ένα θεσμό μακράς πνοής. Το «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» περιλαμβάνει ένα κύκλο εκδηλώσεων και δράσεων. Το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί άμεσα. Στο μεταξύ, μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα του διημέρου ξεχωρίζουν:

 • «Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 8 μμ. Μια μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών από όλη την Ελλάδα (Ναπολέων Δάμος, Λάκης Χαλκιάς, Γιώργος Μεράντζας και Σάββας Σιάτρας από την Ήπειρο, Νίκος Οικονομίδης από τα νησιά, «Χάλκινα της Κοζάνης» του Δημήτρη Κώτσινα από την Μακεδονία, Βαγγέλης Δημούδης, Δημήτρης Αρβανίτης και Δημήτρης Μπάκος από την Θράκη, Φραγκίσκος Τζιωτάκης από Κυκλάδες, Κουδουνάτοι και Γλεντιστάδες από την Λέσβο, Αλέξανδρος Παπαδάκης από την Κρήτη). Πάνδημος χορός!
 • Η «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2016» («Πίτα του Ηπειρώτη») την Κυριακή 6 Μαρτίου, στις 10 πμ, με τη συμμετοχή χιλιάδων χορευτών, δεκάδων χορευτικών ομίλων, από τους συλλόγους των αποδήμων Ηπειρωτών σε όλη την Ελλάδα, σε μια πανδαισία της μουσικοχορευτικής μας παράδοσης με τιςς πιο άξιες κομπανίες και τους ερμηνευτές μας. Μετά την παρουσίαση των χορευτικών θα ακολουθήσει πάνδημο γλέντι ως το απόγευμα!
 • Έκθεση Ηπειρωτών παραγωγών και προϊόντων (όλο το διήμερο)
 • Έκθεση των φορέων της Αποδημίας (όλο το διήμερο)
 • Έκθεση εικαστικών και φωτογραφίας (όλο το διήμερο)
 • Έκθεση βιβλίου και τύπου (όλο το διήμερο)
 • Κινηματογραφικό αφιέρωμα «Ήπειρος, Ηπειρώτες και κινηματογράφος» / προβολές και συζητήσεις
 • Ανοιχτή συζήτηση για την προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς – από το Γεφύρι της Πλάκας μέχρι τα ηπειρώτικα πανηγύρια (Σάββατο 5:30 μμ)
 • Ανοιχτή συζήτηση για το διατροφικό ζήτημα και τη σχέση του με την Ήπειρο (Κυριακή 5:30 μμ)
 • Ανοιχτό φόρουμ νεανικής δημιουργίας (Κυριακή 7 μμ), ένα βήμα προβολής μουσικών σχημάτων νέων αποδήμων, χωρίς όρους και όρια ηχοχρωμάτων.

Το διήμερο συνδιοργανώνεται από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας και την Περιφέρεια Ηπείρου, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων. Είσοδος: 5 € για κάθε ξεχωριστή ημέρα, 7€ κοινό εισιτήριο για όλο το διήμερο.

Σύλλογος

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Μαρτίου, 2016 @ 20:00
Τέλος:
6 Μαρτίου, 2016 @ 20:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου
Μωραϊτίνη 2
Παλαιό Φάληρο, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.