Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Διήμερο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας

9 Απριλίου, 2016 @ 19:00 - 22:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every day that begins at 19:00, repeating until 10 Απριλίου, 2016

Δελτίο τύπου από το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Βέροιας

Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Βέροιας, έχονταs στο ενεργητικό του 30 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Ημαθίας και μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων Παιδικών Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, συνεχίζει και φέτος αυτή την ιδιαίτερη γιορτή πολιτισμού.

Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα πραγματοποιηθεί στις 9 &10 Απριλίου στις 12:00 μμ στο χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Κέντρου Οργάνωσης Εκδηλώσεων Pro Pantos Έφη Χατζηχηδίρογλου

Τηλέφωνο: 6972006316. Email: [email protected]
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν περισσότερα από 500 παιδιά 6-12 ετών από επιλεγμένους αξιόλογους πολιτιστικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα με το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με θέμα την παράδοση μέσα από τα μάτια των παιδιών. Πρόκειται για μία σοβαρή και ποιοτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας με μοναδικό στόχο την προβολή, διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς η οποία δίνει ευκαιρίες δημιουργικής έκφρασης στα παιδιά που παίρνουν τη σκυτάλη για τη συνέχιση της παράδοσης.

Που; στο χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας
Πότε; Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Απριλίου, 2016
Ώρα:
19:00 - 22:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Χώρος τεχνών Δήμου Βέροιας
Παύλου Μελά και Μπιζανίου
Βέροια, Ημαθίας 59100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.