Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τους «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ»

23 Δεκεμβρίου, 2015 @ 13:30 - 17:30

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος μας την Τετάρτη 23/12/2015 θα περπατήσει στους δρόμους της πόλης μας, τραγουδώντας Κάλαντα από τη Θεσσαλία, με σκοπό να δώσει ζωή και χαρά σε όλα τα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής και σε όλους τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στην αγορά για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Αύριο λοιπόν , μία ομάδα του συλλόγου μας θα ξεκινήσει από την αίθουσα μας επί της οδού Λαγκαδά 33 στις 13.30 το μεσημέρι. Πρώτη μας στάση θα αποτελέσει η οδός Αγίας Τριάδος όπου και θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα στα καταστήματα που βρίσκονται εκεί . Αμέσως μετά, θα βρεθούμε στο Δημαρχείο για να τραγουδήσουμε και να ευχηθούμε καλές γιορτές σε όλα τα επίσημα πρόσωπα της πόλης μας . Από τη στιγμή αυτή και έπειτα μαζί με το κλαρίνο και το λαούτο μας θα περπατήσουμε ολόκληρη την Αγία Παρασκευή έως το βράδυ, όπου και θα κάνουμε μία στάση στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να παρουσιάσουμε κάποιους αντιπροσωπευτικούς χορούς από την περιοχή της Θεσσαλίας.

Εκτός σήμερα, ο σύλλογος μας την Κυριακή 20/12/2015 βρέθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου καθώς επίσης και στο Γηροκομείο της Μητρόπολης του Δήμου μας, όπου και τραγούδησε Κάλαντα από όλο το Δωδεκαήμερο και χόρεψε χορούς από τη Θεσσαλία, δίνοντας έτσι χαρά σε όλες τις ηλικίες και μεταφέροντας το Χριστουγεννιάτικο κλίμα σε ανθρώπους (γέροντες και παιδιά) που πραγματικά το χρειάζονται.

Θα χαρούμε λοιπόν να σας δούμε αύριο στους δρόμους της πόλης μας και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί!
Εκ του Δ.Σ του συλλόγου.

Σύλλογος

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Δεκεμβρίου, 2015
Ώρα:
13:30 - 17:30
Εκδήλωση Category:

Χώρος Διεξαγωγής

Αγία Παρασκευή Αττικής
Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.