Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

«Χορεύουμε για τη ζωή» στην Θεσσαλονίκη- 12 χρόνια

20 Φεβρουαρίου, 2016 @ 19:30 - 22:00

«Χορεύουμε για τη ζωή» στην Θεσσαλονίκη- 12 χρόνια

Για 12η συναπτή χρονιά, κάτω από τη σκέπη της Αίθουσας Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η μεγάλη ομάδα που κάθε χρόνο Χορεύει για τη ζωή και αποτελείται από δασκάλους παραδοσιακών χορών, χορευτές, μουσικούς και θεατές θα ενώσει τις δυνάμεις της για την προαγωγή της ανιδιοτελούς προσφοράς, της αλληλεγγύης και της καλοσύνης. Ο Κώστας Νικολαΐδης με την Πρότυπη Καλλιτεχνική Ομάδα Χορού Έκνευσις, ο Κυριάκος Μωϋσίδης με το Κέντρο Μελέτης Παραδοσιακών Χορών ΚΥΚΛΟΣ, ο Σάκης Παληογιάννης με το Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και ο Αποστόλης Σκρέκας με το Πολιτιστικό Σωματείο Χοροστάτες, με γνώμονα τον καλό σκοπό και την αγάπη για το συνάνθρωπο, ενώνουν και φέτος τις χορευτικές τους ομάδες για την πραγματοποίηση μιας μουσικοχορευτικής παράστασης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων, Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών ο Άγιος Στυλιανός.

Μαζί τους θα είναι και η Ομάδα Ελληνικού Χορού από το Bensheim της Γερμανίας, τα μέλη της οποίας θα στηρίξουν έμπρακτα με την παρουσία τους και το χορό τους τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της εκδήλωσης. Έτσι, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 η Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της για να φιλοξενήσει μια όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση με χορούς και τραγούδια από ποικίλες περιοχές της Ελλάδας. Τους χορευτές θα συνοδέψουν ορχήστρες με άξιους οργανοπαίχτες που θα ντύσουν την εκδήλωση με το δικό τους, μοναδικό χρώμα. Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στο ποσό των 5€ κατ’ άτομο. Σας περιμένουμε και φέτος όπως κάθε χρόνο με ανοιχτές καρδιές και χαμόγελα για να Χορέψουμε για τη ζωή!

(Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου, είναι από την περσινή αντίστοιχη εκδήλωση)

Σύλλογος

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Φεβρουαρίου, 2016
Ώρα:
19:30 - 22:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πανεπιστημιούπολη
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης 54124 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.