Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Το μουσικό σχήμα «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ» για δύο εμφανίσεις στην Αθήνα

12 Μαρτίου, 2015 @ 22:30

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)
2

Το πολυβραβευμένο μουσικό σχήμα «Εν Χορδαίς», σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Αθήνα, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 10.30΄μ.μ. στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», παρουσιάζει αποσπάσματα από τις πρόσφατες δουλιές του «Τα μουσικά ταξίδια του Μάρκο Πόλο» (World Village–Harmonia Mundi) και «Musique d’Asie Minor et de Constantinople» (Μουσική της Μ. Ασίας και της Κωνσταντινούπολης, Radio France–Ocora), καθώς και επιλογές από την πλούσια δισκογραφία του.

Το μουσικό σχήμα «Εν Χορδαίς» θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία στο χώρο των μουσικών παραδόσεων της Μεσογείου. Από την ίδρυση του, το 1993, συνδυάζοντας την έρευνα με την ζωντανή μουσική πράξη και με μία φρέσκια παιγνιώδη παρουσία επί σκηνής, περιοδεύει με μεγάλη επιτυχία σε κορυφαία φεστιβάλ και επιφανείς συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Το μουσικό σχήμα «Εν Χορδαίς» αποτελείται από τους Κυριάκο Πετρά–βιολί, Κυριάκο Καλαϊτζίδη–ούτι & τραγούδι, Δρόσο Κουτσοκώστα–τραγούδι & λαούτο, Άλκη Ζοπόγλου-κανονάκι και Πέτρο Παπαγεωργίου–κρουστά.

Είσοδος: 7 ευρώ/άτομο. Ελάχιστη κατανάλωση: μπαρ 5 ευρώ, τραπέζι 15 ευρώ.

Χώρος Διεξαγωγής

Πέραν Μουσική Σκηνή
Λεωφόρος Δεκελείας 20
Νέα Χαλκηδόνα, Αττική 14343 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0253 3896
Ιστοσελίδα:
http://www.peran.gr/
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.