Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

This is the Athens World – Παγκόσμια Ημέρα Πόλεων με παραδοσιακούς χορούς

31 Οκτωβρίου, 2015 @ 11:00 - 17:00

Στις 31 Οκτωβρίου η Αθήνα γιορτάζει τις απεριόριστες επιλογές της! Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) αγκαλιάζει το θεσμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πόλεων στις 31 Οκτωβρίου και μεταμορφώνει την πόλη σε μια απέραντη πλατφόρμα εκδηλώσεων και εορτασμών. Η Παγκόσμια Ημέρα Πόλεων αποτελεί μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών, με στόχο την προώθηση του ενδιαφέροντος της διεθνούς κοινότητας για την παγκόσμια αστικοποίηση και την συνεισφορά της στην αειφόρο αστική ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Η Αθήνα, για μια ακόμα φορά, γίνεται πόλη του κόσμου σε μια παγκόσμια γιορτή, με την υποστήριξη του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων – ACVB, καθώς και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Η ομάδα του Τμήματος Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (Athens CID) θα σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στη συμβολή των οδών με τη Λεωφόρο Αμαλίας με ελληνικούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Γιόρτασε μαζί μας την Αθήνα και μοιράσου τη χαρά www.theathensworld.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Οκτωβρίου, 2015
Ώρα:
11:00 - 17:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Αθήνα, Αττική 11742 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.