Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Παρουσίαση λευκώματος «Η τοπική ενδυμασία του Αγίου Πνεύματος & της ευρύτερης περιοχής των Δαρνακοχωρίων»

28 Νοεμβρίου, 2014 @ 19:00 - 21:00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πνεύματος Σερρών σας προσκαλούν στην παρουσίαση του λευκώματος «Η τοπική ενδυμασία του Αγίου Πνεύματος & της ευρύτερης περιοχής των Δαρνακοχωρίων» στη Θεσσαλονίκη.

-Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των γυναικείων ενδυμασιών (παιδικές, καθημερινές, νυφιάτικες, γιορτινές, λαζαριάτικες κ.α.)
-Θα γίνει προβολή φωτογραφιών από την προετοιμασία του λευκώματος ενώ η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Πνεύματος Θεσ/κης θα αποδώσει τοπικά τραγούδια του Αγίου Πνεύματος.
– Η χορευτική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Πνεύματος Σερρών θα παρουσιάσει τοπικούς χορούς και τραγούδια παιγμένα με γκάιντα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και ώρα 19.00μμ στο κινηματοθέατρο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στην περιοχή Λευκού Πύργου. Είσοδος ελεύθερη. Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν το λεύκωμα στην είσοδο.

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Αλέξανδρος
Εθνικής Αμύνης 1
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Κάηκαν ολοσχερώς τα εμβληματικά Σφαγεία στον Ταύρο που στεγάζεται η «Σέρρα» (φωτό)

Στον χώρο αυτόν μεταξύ άλλων στεγαζόταν και ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων «Σέρρα» με πρόεδρο τον ερευνητή-χοροδιδάσκαλο Νίκο Ζουρνατζίδη.