Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Μια Πατρίδα .. Χίλιες Μουσικές ..’Ενας Χορός

24 Ιουνίου, 2015 @ 20:00 - 23:00

Χοροστάτες ΛαμίαςΌταν η παράδοση συναντά την τέχνη, ένα ταξίδι ξεκινά από τα χοροπατήματα του χθες στις σύγχρονες κινήσεις του χορού. Οι παραδοσιακές μελωδίες μας πηγαίνουν από το γαλάζιο της Κρήτης και των νησιών στη Μακεδονία. Από τη Θράκη στην Ήπειρο και από τον Πόντο στη Θεσσαλία. Σε ένα χορό με χίλιες μουσικές βγαλμένες από τον τόπο μας. Σας προσκαλούμε να μας συνοδέψετε σε αυτό το μουσικόχορευτικο ταξίδι, την Τέταρτη 24 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ στο Θέατρο «Μαρία Κάλλας» στη Στυλίδα Φθιώτιδας.

Την παράσταση θα ξεκινήσουν τα σύγχρονα τμήματα χορού του συλλόγου μας. Τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών θα παρουσιάσουν χορούς από την Κρήτη και τα νησιά μας. Τα τμήματα των ενηλίκων χορούς από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τις Σέρρες και την Ανατολική Ρωμυλία.

Μας συνοδεύουν οι μουσικοί: Δεδούσης Κώστας (κλαρίνο), Σβάρνας Τάσος (λαούτο-τραγούδι), Γαλάνης Βασίλης (κρουστά), Γεωργίου Στέφανος (βιολί) και Μόκα Ανδριάνα (τραγουδι).

Συμμετέχουν:
– Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γοργοποτάμου « Άγιος Γεώργιος»
– Η Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Ιουνίου, 2015
Ώρα:
20:00 - 23:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Μαρία Κάλλας
Στυλίδα
Στυλίδα, Φθιώτιδας 35300 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.