Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Χορευτικού Τμήματος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας

7 Φεβρουαρίου, 2016 @ 18:00 - 21:00

Η καρδιά του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, θα «χτυπήσει» αυτή την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 18.00 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα, όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Με την ευκαιρία αυτή όλα τα τμήματα χωρισμένα σε 7 ενότητες και πάνω από 1200 χορευτές – τριες, μικροί και μεγάλοι θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους μέσα από την διαδικασία επαφής – εκπαίδευσης & εκμάθησης του λαϊκού μας χορού στις σύγχρονες συνθήκες ζωής. Σύνθημα και επιδίωξη δασκάλων και στελεχών είναι μέσω του λαικού μας χορού ένα δάκρυ λιγότερο για όλους και όπως ο λαικός ποιητής Ρίτσος λέει “όποιος γλυτώνει έναν άνθρωπο από ένα δάκρυ, υψώνει ένα μέτρο το μπόι της ανθρωπότητας”.

Η παρουσία των πολιτών της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα είναι για όλους τους συντελεστές επιβράβευση των προσπαθειών τους αλλά και δύναμη για την συνέχεια της δύσκολης πορείας τους, μέσα από τα δημιουργικά μονοπάτια της ερασιτεχνικής δημιουργίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Σύλλογος

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Φεβρουαρίου, 2016
Ώρα:
18:00 - 21:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα Πάτρας
Αριστοτέλους 11
Πάτρα, Αχαΐα 26335 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.