Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Γενοκτονία Θρακών – Διήμερες Εκδηλώσεις Μνήμης

2 Απριλίου, 2016 @ 19:00 - 23:00

Γενοκτονία Θρακών - Διήμερες Εκδηλώσεις Μνήμης

Πρόσκληση Συλλόγου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Δράμας σας προσκαλούν στις διήμερες εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Θρακιωτών.

• Σάββατο 2 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας. Παρουσίαση βιβλίου «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ (1913-1918)» της συγγραφέως κας Τσακόγλου Βασιλικής. Η παρουσίαση θα γίνει από τον εκπαιδευτικό κο Καζάκη Δημήτριο.

Συμμετέχουν:
– Η παραδοσιακή χορωδία της Θρακικής Εστίας Δράμας
Διδασκαλία-Διεύθυνση: Καλαβρινός Γεώργιος
– Η παραδοσιακή ορχήστρα της Θρακικής Εστίας Δράμας
Διδασκαλία-Διεύθυνση: Καλαβρινός Γεώργιος

• Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 09:00πμ στον Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων Δράμας. Επιμνημόσυνη Δέηση για τα θύματα της Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ.Παύλου. Το πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας κος Τσουμπάκης Νικόλαος.Κατάθεση στεφάνου στο μοναδικό μνημείο της Γενοκτονίας των Θρακιωτών στην Ελλάδα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού. Ένα στεφάνι θα κατατεθεί στο Μνημείο για όλους τους συλλόγους από την πρόεδρο της ΠΟΣΑΡ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Απριλίου, 2016
Ώρα:
19:00 - 23:00
Εκδήλωση Category:

Χώρος Διεξαγωγής

Δημαρχείο Δράμας
Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου
Δράμα, Δράμας 66100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.