Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Ετήσιος χορός Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων

29 Μαρτίου, 2015 @ 13:00 - 22:00

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων σας προσκαλούν στην ετήσια χοροεσπερίδα τους που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 13.00 στο κέντρο «το Κάστρο» επί της οδού Τριπόλεως και Ιδωμένης (δίπλα από την Γυμναστική Ακαδημία). Το νησιώτικό πρόγραμμα θα αναλάβουν ο Μιχάλης Γαμπιεράκης (βιολί) και Γιάννης Μεγαλούδης (λαούτο) και το λαϊκό οι Κοσμάς Αθανασίου, Θέμης Μαρτέκας, Βένης Βολάνης, Παναγούλιας Κων/νος και Πιπίνη Μαρία . Η παρουσία όλων σας είναι σημαντική, για ένα μεγάλο νησιώτικο γλέντι με καλό φαγητό, ποτό, τραγούδι και χορό.

Η Πρόεδρος , Ο Γενικός Γραμματέας
Γαβαλά Φλώρα , Νικολής Γιώργος

Τιμή πρόσκλησης 20€ με πλήρες μενού, κρασί και αναψυκτικά. Η τιμή της πρόσκλησης στην εκδήλωσή μας για παιδιά 6 έως 15 ετών θα είναι 12€ και θα περιλαμβάνει μόνο κύριο πιάτο(μπριζόλα,πατάτες,ρύζι) και αναψυκτικά. Προπώληση προσκλήσεων στα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Μαρτίου, 2015
Ώρα:
13:00 - 22:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο «Κάστρο»
Ειδωμένης και Τριπόλεως
Υμηττός, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.