Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Ελευθερια Θράκης 2016

28 Μαΐου, 2016 @ 19:30 - 29 Μαΐου, 2016 @ 13:30

Πρόσκληση

Η Θράκη γιορτάζει στην Αθήνα! Η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας , σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 96η επέτειο από την απελευθέρωση της Θράκης και την ενσωμάτωσή της στον Ελλαδικό κορμό. Το Σάββατο 28 Μαίου στις 7:30μμ στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα , η Κεντρική μας εκδήλωση με ομιλητές και χορευτικά. Θα ακολουθήσει Θρακιώτικο γλέντι για όλο τον κόσμο! Μαζί μας αξιόλογοι νέοι μουσικοί για να δώσουν ένα αυθεντικό Θρακιώτικο μουσικό χρώμα στην εκδήλωση. Η στήριξη του Δήμου Καλλιθέας, πολύ σημαντική για άλλη μια χρονιά.

Την Κυριακή στις 11:00πμ στον Άγιο Γεώργιο στην πλατεία Καρύτση θα τελεστεί Δοξολογία και στη συνέχεια πορεία και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Συτάγματος , στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Περιμένουμε όλους τους Θρακιώτες της Αττικής , όλους τους φίλους της Θράκης και όσους αγαπούν και στηρίζουν τις παραδόσεις μας να είναι κοντά μας!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Μαΐου, 2016 @ 19:30
Τέλος:
29 Μαΐου, 2016 @ 13:30
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Δαβάκη
Πλατεία Δαβάκη
Καλλιθέα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.