Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη Χαλκορήνη

3 Ιουνίου, 2015 @ 20:30 - 4 Ιουνίου, 2015 @ 00:30

Εκδήλωση μνήμης και τιμής στην Χαλκορήνη

Ο Σύλλογος Δανακιωτών Νάξου “Η Ζωοδόχος Πηγή” σας προσκαλεί στην ποιητική βραδιά που διοργανώνει την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου προς τιμήν της λαϊκής ποιήτριας Ειρήνης Χαλκού (Χαλκορήνης). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσίαση της ζωής και του έργου της ποιήτριας, καθώς και νησιώτικους χορούς από τα χορευτικά των συλλόγων Δανακιωτών, Απεραθιτών και Φιλωτιτών Νάξου.

Μεγάλοι Νάξιοι καλλιτέχνες (Αγγελική Κονιτοπούλου, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Ελένη Λεγάκη, Νάσια Κονιτοπούλου, Μιχάλης Κονιτόπουλος, Μαρία Σκουλά, Λέττα Κορρέ, Χρήστος Τσελέντης, Ιωάννα Λεγάκη, Ειρήνη Μανωλά και Πολυχρόνης Κορρές) οι οποίοι έχουν ερμηνεύσει τα τραγούδια της θα δώσουν το παρών και θα μας θυμίσουν τα νησιώτικα που έκαναν γνωστό το τόπο μας σε όλη την Ελλάδα. Σας περιμένουμε όλους για μια υπέροχη βραδιά! Είσοδος ελεύθερη.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
3 Ιουνίου, 2015 @ 20:30
Τέλος:
4 Ιουνίου, 2015 @ 00:30
Εκδήλωση Categories:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Άλσους Βεΐκου
Λεωφόρος Βεΐκου
Γαλάτσι, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.