Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τον Σύλλογο «Κορύβαντες»

23 Δεκεμβρίου, 2014 @ 09:00 - 17:00

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Παρασκευής “ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ” την Τρίτη 23/12/2014 θα περπατήσει την Αγία Παρασκευή τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Θράκη. Θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με σκοπό να επισκεφτεί όσο περισσότερο κόσμο μπορεί για να δώσει χαρά και ζωή στο δήμο της Αγίας Παρασκευής.

Στο μέσο αυτής της διαδρομής κατά τις 14.00 το μεσημέρι θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας όπου θα τραγουδήσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τη Δυτική Θράκη και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από το νησί της Χίου καθώς επίσης θα παρουσιάσει αντιπροσωπευτικούς χορούς από αυτές τις δύο περιοχές της Ελλάδας. Επίσης, ο σύλλογος μας θα επισκεφτεί και το γηροκομείο της πόλης μας με σκοπό μέσα από αυτή του τη δράση να δώσει χαρά σε δεκάδες ανθρώπους που πραγματικά το χρειάζονται τις ημέρες των εορτών.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Δεκεμβρίου, 2014
Ώρα:
09:00 - 17:00
Εκδήλωση Category:

Χώρος Διεξαγωγής

Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή , Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.