Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

“Άρωμα Χαλκιδικής” .. κάτι νέο απ’τα παλιά

20 Δεκεμβρίου, 2015 @ 20:00 - 23:00

“Άρωμα Χαλκιδικής” .. κάτι νέο απ'τα παλιά

Λένε πως αν ψάχνεις κάτι νέο, ξέχνα το παλιό, στη δική μας σκέψη όμως αυτά τα δυο μπορούν να συνυπάρξουν με το “κάτι νέο απ, τα παλιά”. Όπως ακριβώς και αυτός ο ψηφιακός δίσκος . Όπου με σεβασμό και απόλυτο σημείο αναφοράς στον μουσικό πλούτο της περιοχής μας, δίνουμε παράλληλα ένα νέο ¨άρωμα¨ του τόπου μας, με τη βοήθεια των μουσικών και των συνεργατών μας.

Ο δίσκος μας δεν αποτελεί κατ’ αποκλειστικότητα προσπάθεια καταγραφής της μουσικής μας παράδοσης, αυτό εξάλλου έχει γίνει στο παρελθόν από φίλους συλλόγους ή και από μεμονωμένους ανθρώπους και μάλιστα πολύ πετυχημένα, φιλοδοξεί όμως να κάνει γνωστά στο ευρύ κοινό τα τραγούδια της Χαλκιδικήςς μας, ετσι όπως τα γνωρίσαμε κι τα αγαπήσαμε, μέσα από την προσωπική ενασχόλησή μας με τους χορούς και τις μουσικές του τόπου μας.

Στόχος μας, λοιπόν, είναι ο εν λόγω δίσκος να μπεί όχι μόνο στις μουσικές αρχειοθήκες αλλά και στις καρδιές σας, στις συνάξεις και τις γιορτές, στα ανταμώματα και τα γλέντια, παράλληλα όμως
ν, αποτελέσει κι ένα «εργαλείο» δουλειάς στα χέρια των χοροδιδασκάλων τόσο εντός, όσο κι εκτός Χαλκιδικής. Για το λόγο αυτό από την αρχή ¨στήθηκε¨ μουσικά- χορευτικά κι όχι χορωδιακά. Ξεκινάμε λοιπόν με.. «Κάτι νέο απ ΄τα παλιά»

Η Πρόεδρος
Έφη Κελιαφάνου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Δεκεμβρίου, 2015
Ώρα:
20:00 - 23:00
Εκδήλωση Category:

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό Θέατρο Πολύγυρου
Πολυτεχνείου 15
Χαλκιδική, Χαλκιδικής Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.