Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

«Από της καρδιάς τα φύλλα» του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης

11 Ιούνιος, 2015 @ 20:3013 Ιούνιος, 2015 @ 23:00

«Από της καρδιάς τα φύλλα» του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης
Άλλη μία δημιουργική χρονιά για τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης φτάνει στο τέλος της. Μία χρονιά γεμάτη χορό, τραγούδια, γλέντια και πολλά χαμόγελα. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγει ο Χ.Ο.Θ. να αποχαιρετήσει όλους εσάς για το καλοκαίρι και να ανανεώσει το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Οι καθιερωμένες τριήμερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου έχουν γίνει πλέον θεσμός για όλη την Καλαμαριά. Από τις 11 μέχρι και τις 13 Ιουνίου τα τμήματα του ομίλου θα παρουσιάσουν στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού μπροστά από το Δημαρχείο Καλαμαριάς την δουλειά που έχουν κάνει από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα σε μία εκδήλωση.

Τίτλος αυτής «Από της καρδιάς τα φύλλα», ένας τίτλος που αγκαλιάζει και τις τρεις μέρες των εκδηλώσεων. Η προσφορά, η αγάπη και η φιλία είναι βασικές αρχές που προάγει ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, πριν από 25 χρόνια. Έτσι και φέτος θα τις μεταφέρει πάνω στην σκηνή με εσάς θεατές και συνοδοιπόρους. Ελπίζουμε για ακόμη μία φορά να είστε όλοι εκεί και να στηρίξετε όπως πάντα την προσπάθεια του συλλόγου.

Σας περιμένουμε!


Λεπτομέρειες

Αρχή:
11 Ιούνιος, 2015 @ 20:30
Τέλος:
13 Ιούνιος, 2015 @ 23:00
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

Κομνηνών 58

Καλαμαριά,

Θεσσαλονίκης

55132

Ελλάδα

+ Χάρτης Google

Καταχώρηση εκδήλωσης


x

Δείτε Επίσης

«Σίγησε» σε ηλικία 95 ετών η φωνή των Δωδεκανήσων, Άννα Καραμπεσίνη

Πέθανε στα 95 της χρόνια η Άννα Καραμπεσίνη ..