Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Περιστέρι

25 Ιουνίου, 2015 @ 19:30 - 23:00

Το 7ο & 10ο γενικό λύκειο Περιστερίου διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου και τη συμμετοχή του ομίλου «Δευκαλίων» την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Θα παίξουν οι μουσικοί: Νίκος Φιλιππίδης, Βαγγέλης Δημούδης, Ανδρέας Παππάς, Κώστας Φιλιππίδης, Στέφανος Ντούλας και Κώστας Κίκιλης.2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Περιστέρι
Θα παρουσιαστούν χοροί από Κέρκυρα, Κάρυστο, Κάρπαθο, Ικαρία, Ασπρόπυργο, Κρήτη, Κύθνο, Κόνιτσα και Θράκη. Χορεύουν τα χορευτικά τμήματα των σχολείων, ο όμιλος «Δευκαλίων» καθώς και οι εξής σύλλογοι: Σύλλογος Γυναικών Φυλής – «Φυλασιά», Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Δήμητρα», Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου, Λαογραφικός Όμιλος Αορείτης, Εξωραΐστικός Σύλλογος Κύθνου «Μέριχας» και το ΕΛ.ΚΕ.ΛΑΜ Παλαιού Φαλήρου.

Είσοδος ελεύθερη!

Χώρος Διεξαγωγής

7ο-10ο λύκειο Περιστερίου
Ιωαννίνων 82
Περιστέρι, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.