Παρουσίαση του βιβλίου «Λεξικό του Ιμβριακού Ιδιώματος»

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 11.30 στην αίθουσα του «Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος Α΄» της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος πλέον Αγιασμός για την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Στην συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου «Λεξικό του Ιμβριακού Ιδιώματος». Το βιβλίο προλόγισαν ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης κ. Γεώργιος Κομνηνάρας και ο Πρόεδρος κ. Παύλος Σταματίδης. Ακολούθησε η παρουσίαση από τον συγγραφέα κ. Ξενοφών Τζαβάρα.

Πλήθος συμπατριωτών, φίλων, πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων παρακολούθησαν την εκδήλωση. Ευχάριστη έκπληξη για όλους ήταν η παρουσία του αξιαγάπητου π. Νικηφόρου, ο οποίος αφού χαιρέτησε την εκδήλωση στην συνέχεια κάθισε στο τραπέζι των επισήμων για ένα κέρασμα. Όλα κύλησαν ομαλά και οι παρευρισκόμενοι έφυγαν ενθουσιασμένοι.

 

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Εκμυστηρεύσεις του τελευταίου ζουρνατζή στην Βόρεια Ελλάδα

Κατά την διάρκεια έρευνας η οποία πραγματοποιήθηκε στην νομαρχία του Έβρου το 1996 για το "Θρακικό" πρόγραμμα της Μουσικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, εντοπίστηκε και ηχογραφήθηκε μονάχα ένας παίκτης ζουρνά, o Αρίφ Καρατζά.