Παραδοσιακό Σεργιάνι με τους Κορύβαντες

Τοποθεσία: Αγία Παρασκευή Αττικής

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ταξίδι στο χρόνο με παραδοσιακούς ήχους οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη στο Κοντόπευκο στην οδό Πεντέλης. Στην παρέα τους θα έχουν και τον Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων. Η χορευτική περίοδος τελειώνει και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το καλοκαίρι μέσα από μία εκδήλωση με θέμα τη λαϊκή παράδοση. Είστε όλοι προσκεκλημένοι! Τα τμήματά μας θα παρουσιάσουν χορούς από πολλά μέρη της Ελλάδας και θα ακουστούν παραδοσιακά χορωδιακά τραγούδια.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους. Θα υπάρξει ζωντανή μουσική και ηχητική κάλυψη. Επιθυμία του συλλόγου στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε είναι η προσφορά χαράς και διασκέδασης στα μελη και φίλους. Δεν θα λείπουν φαγητό, ποτό και αναψυκτικά σε πολύ φιλική τιμή. Η εκδήλωση θα ξεικινήσει κατα τις 20.00 μ.μ και θα συνεχίσει με κέφι και ζωντάνια έως την επιτρεπόμενη ορισμένη ώρα για εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους. Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν οι δάσκαλοι του συλλόγου : Ιάκωβος Πελέκης – Έφη Βαϊρλή.

Θα χαρούμε να σας δούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Εκμυστηρεύσεις του τελευταίου ζουρνατζή στην Βόρεια Ελλάδα

Κατά την διάρκεια έρευνας η οποία πραγματοποιήθηκε στην νομαρχία του Έβρου το 1996 για το "Θρακικό" πρόγραμμα της Μουσικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, εντοπίστηκε και ηχογραφήθηκε μονάχα ένας παίκτης ζουρνά, o Αρίφ Καρατζά.