Χριστουγεννιάτικη Αγορά 14 & 15 Δεκεμβρίου 2012

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ο Σύλλογος Ποντίων Μετ/σης «Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ» προσκαλεί όλους, στην χριστουγεννιάτικη αγορά που διοργανώνει το διήμερο 14 & 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσά του , επί της οδού Κ. Βάρναλη 12 στη Μεταμόρφωση.

 

Στη γιορτινή αγορά μας θα βρείτε πολλές επιλογές για τα δώρα των ημερών όπως βιβλία, διακοσμητικά κεριά, καλλυντικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες, παιχνίδια, ποτά, παραδοσιακές μαρμελάδες και γλυκά, πίνακες, φυτά , και άλλα πολλά σε καταπληκτικές τιμές.

 

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 14/12/2011 στις 21:00.Ενώ το Σάββατο η αγορά θα παραμείνει ανοικτή από τις 10:00πμ – 22:00μμ. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 θα γίνει χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή με θεατρική παράσταση από τα παιδιά του καλλιτεχνικού εργαστηρίου.

 

Δώστε την χαρά στα παιδιά σας, να δώσουν τα ίδια το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη που θα μας τιμήσει και αυτός με την παρουσία του, μοιράζοντας στα παιδιά σοκολάτες και καραμέλες.Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου www.facebook.com/efxsinospontos

 

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές !!!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Εκμυστηρεύσεις του τελευταίου ζουρνατζή στην Βόρεια Ελλάδα

Κατά την διάρκεια έρευνας η οποία πραγματοποιήθηκε στην νομαρχία του Έβρου το 1996 για το "Θρακικό" πρόγραμμα της Μουσικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, εντοπίστηκε και ηχογραφήθηκε μονάχα ένας παίκτης ζουρνά, o Αρίφ Καρατζά.