Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κορυβάντες»

Τοποθεσία: Αγία Παρασκευή Αττικής Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρεια: Αττική

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Όταν ο “Φωτογράφος” συνάντησε τους «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ»
Σαββατόβραδο 9/3/2013. Η ταβέρνα “Φωτογράφος” στην Παιανία, φιλοξένησε στον άνετα διαμορφωμένο και ανάλογα για την περίσταση διακοσμημένο χώρο της τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Παρασκευής Αττικής “ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ” ο οποίος πραγματοποίησε με πολύ επιτυχία τον αποκριάτικο χορό του.

Μες την κατάμεστη αίθουσα, με τη συνοδεία λαϊκής ορχήστρας και της παραδοσιακής μουσικής του δασκάλου, αναβίωσαν αποκριάτικα έθιμα και οι συνδαιτυμόνες διασκέδασαν όλοι μαζί σε μια παρέα χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου Αγίας Παρασκευής και υπηρεσιών, οι κ.κ. Β.Γιαννακόπουλος, Ι.Μυλωνάκης και Γ.Λογοθέτης, τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί πολύ. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και συνεχίζει με έντονη διάθεση τις εργασίες του.

TO Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ”

Αποκριάτικος χορός

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Εκμυστηρεύσεις του τελευταίου ζουρνατζή στην Βόρεια Ελλάδα

Κατά την διάρκεια έρευνας η οποία πραγματοποιήθηκε στην νομαρχία του Έβρου το 1996 για το "Θρακικό" πρόγραμμα της Μουσικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, εντοπίστηκε και ηχογραφήθηκε μονάχα ένας παίκτης ζουρνά, o Αρίφ Καρατζά.