Πολιτιστικός Σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης «Η Σκουτέρνα»

Ιδρύθηκε το 1995 σαν σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης ‘Η ΣΚΟΥΤΕΡΝΑ’. Το 2006 έγινε η πρώτη τροποποίηση του καταστατικού και χωρίς σημαντικές πολλές αλλαγές ο σύλλογος πήρε την σημερινή του μορφή σαν Πολιτιστικός Σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης ‘Η ΣΚΟΥΤΕΡΝΑ’.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

 

Το email σας (απαραίτητο)

 

Θέμα

 

Το μήνυμά σας

 

 

Πληροφορίες Συλλόγου

Τοποθεσία: Ελατοχώρι Πιερίας Νομός: ΠΙΕΡΙΑΣ Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ιδρύθηκε το 1995 σαν σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης ‘Η ΣΚΟΥΤΕΡΝΑ’. Το 2006 έγινε η πρώτη τροποποίηση του καταστατικού και χωρίς σημαντικές πολλές αλλαγες ο σύλλογος πήρε την σημερινή του μορφή σαν Πολιτιστικός Σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης ‘Η ΣΚΟΥΤΕΡΝΑ’.

Βασικός σκοπός του συλλόγου είναι η σύσφιξη των δεσμών και της επικοινωνίας των Ελατοχωριτών που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη τόσο μεταξύ τους όσο και με την γενέτειρα, η διατήρηση των ηθών και εθίμων και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης.

Μνημονεύοντας την ίδρυση του συλλόγου και τους ανθρώπους που βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για να παραλάβουμε τον σύλλογο και να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρώτη συνάντηση των Ελατοχωριτών έγινε τον Ιανουάριο του 1995.

Gallery

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του τσίμπαλου & σαντουριού Νίκος Καρατάσος “έφυγε” χθες σε ηλικία 86 ετών

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17:00μμ στον Άγιο Βασίλειο Περιστερίου.