Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Νεολαίας Καρυοφύτου

Αποτελείται απο 51 μέλη, οι οποίοι είναι απόγονοι Καρυοφυτιανών ή φίλοι του Συλλόγου απο γειτονικούς Δήμους ή Νομούς, εκπρόσωποι των πολιτικών νεολαίων, των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι αθλητικών, πολιτιστικών και οικολογικών σωματείων.

Πληροφορίες Συλλόγου

51 μέληΤοποθεσία: Καρυόφυτο Νομός: ΞΑΝΘΗΣ Περιφέρεια: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Νεολαίας Καρυοφύτου Νομού Ξάνθης ιδρύθηκε στις 1 Νοεμβρίου 2005 και αποτελεί την τελειοποίηση μίας ιδέας που πρωτοεμφανίστηκε το 1994. Αποτελείται απο 51 μέλη, οι οποίοι είναι απόγονοι Καρυοφυτιανών ή φίλοι του Συλλόγου απο γειτονικούς Δήμους ή Νομούς, εκπρόσωποι των πολιτικών νεολαίων, των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι αθλητικών, πολιτιστικών και οικολογικών σωματείων.

Έδρα του Συλλόγου ορίστηκε το Κάτω Καρυόφυτο, καθώς το 1976 ανακηρύχτηκε απο το Ελληνικό κράτος «παραδοσιακός οικισμός» χάρη στην πληθώρα κτισμάτων με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Τα γραφεία του Συλλόγου αρχικά στεγάστηκαν στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Κ. Καρυοφύτου και απο το 2007 στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Καρυοφύτου.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:
1.Διαφύλαξη της πολιτισμικής κληρονομιάς
2.Τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας
3.Έκφραση των νέων μέσα απο τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Gallery

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του τσίμπαλου & σαντουριού Νίκος Καρατάσος “έφυγε” χθες σε ηλικία 86 ετών

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17:00μμ στον Άγιο Βασίλειο Περιστερίου.